Menu Premium

Little Mac komt naar Super Smash Bros.

Karim Shehata 13/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de afgelopen maanden zijn er al veel personages aangekondigd voor Super Smash Bros. De game moet later dit jaar gaan verschijnen voor de Wii U en de Nintendo 3DS, waardoor er is dus tijd is om nog meer personages aan te kondigen voor de game. Nintendo begint hier meteen mee in de eerste Nintendo Direct-uitzending van 2014, want Punch Out’s Little Mac komt naar Super Smash Bros.

Ook het personage uit deze klassieke game mag het dus onder meer gaan opnemen tegen Mario, Luigi, Sonic en Link. Het leek er even op dat Nintendo een nieuwe Punch Out-titel ging aankondigen, maar niets bleek minder waar. Little Mac mag meerdere personages die al een tijdje niet meer de ster zijn geweest in hun eigen games gaan vergezellen. Onder meer Fox McCloud en Samus Aran moeten het al een tijdje doen zonder eigen game en Little Mac kan deze personages nu dus bijstaan in Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS.

Onduidelijk is voorlopig nog wanneer de game daadwerkelijk verschijnt. Nintendo zou in de eerste Nintendo Direct-uitzending van 2014 alle titels bekend gaan maken die voor het einde van de lente verschijnen op de Wii U en de Nintendo 3DS, maar Super Smash Bros. heeft nog altijd geen datum. We hopen natuurlijk dat hier snel verandering in gaat komen.

Little Mac komt naar Super Smash Bros.

Little Mac komt naar Super Smash Bros.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch