Menu Premium

‘Linking issue’ schuldig aan foute video’s op CoD Elite

Gamekings Redactie 18/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maak je geen zorgen, op de Call of Duty Elite Theater pagina worden uiteraard niet expres rechts-extremistische video’s geplaatst. Activision heeft verklaard dat het hier een ‘linking issue’ betreft.

Een foutje zorgde ervoor dat er gelinkt werd naar video’s van CoD Elite gebruikers GhostOfTheReich en laliludo. Het bestaat uit archiefmateriaal van de Tweede Wereldoorlog waarop Hitler te zien is en een clip van een vage Arische rockband.

Al ruim een week wordt er over deze bizarre filmpjes geklaagd en Activision heeft als volgt gereageerd: “The videos are in no way an Elite staff pick, but rather a linking issue that has since been remedied by the Elite Live Operations and Beachhead team.”

Het bedrijf verklaart dat dit materiaal niets te zoeken heeft op hun site en doet er alles aan om dit soort narigheid te voorkomen. De content komt van een third-party video hosting site en als het goed is zouden de problemen nu voorbij moeten zijn.

Als laatste vertellen ze ons het volgende: “Elite reserves the right to ban users who violate the Call of Duty Elite terms of service and code of conduct.” Zorg er dus voor dat jouw dubieuze filmpjes niet hierop terecht komen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch