Menu Premium

Link en Marth zwaardvechten op een nieuw Super Smash Bros.-screenshot

Karim Shehata 12/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Praktisch iedere week worden we getrakteerd op nieuwe informatie, al dan niet screenshots, van Super Smash Bros., die in 2014 moet verschijnen voor de Nintendo 3DS en de Wii U. Je zou misschien beter kunnen zeggen dat Nintendo haar informatie over de game kenbaar maakt door middel van screenshots of trailers, want dat zijn ook de manieren waardoor we weten dat MegaMan en Sonic de Nintendo-personages komen vergezellen in de game. Nu kunnen we opnieuw genieten van nieuwe footage van de game, want onderaan dit artikel zie je Link en Marth zwaardvechten op een nieuw Super Smash Bros.-screenshot.

Wanneer je het screenshot goed bekijkt, zul je zien dat het Fire Emblem-personage een andere ‘sword slash’ heeft dan Link. Sakurai legt op Miiverse uit dat het zwaard van Marth een sterkere tip heeft, waardoor er is gekozen voor een scherpere ‘look’ van zijn slash. De nadruk ligt daarbij sterk op de rand, zoals je zelf ook kunt zien op het Super Smash Bros. screenshot, waarop de twee eerder genoemde personage het tegen elkaar opnemen.

In Super Smash Bros. zul je overigens niet alleen Link en Marth tegenkomen. Naast deze twee personages, zul je onder meer ook Mario, Luigi, Donkey Kong, Sonic, MegaMan en Kirby kunnen verwachten in de brawler van Nintendo. In de komende tijd zullen er naar verwachting nog wel wat meer personages aangekondigd worden, maar zelfs wanneer dit niet gebeurt zit de game bomvol content om lekker elkaars hersenen mee in te slaan. Dit kan wel pas vanaf een onbekende datum in 2014, want dat is het jaar waarin we Super Smash Bros. kunnen verwachten voor de Wii U en de Nintendo 3DS.

Link en Marth zwaardvechten op een nieuw Super Smash Bros.-screenshot

Link en Marth zwaardvechten op een nieuw Super Smash Bros.-screenshot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch