Menu Premium
Loading...

Lincoln neemt New Bordeaux over in de Mafia 3 – The New Mob trailer

Mark Hoogland 04/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, Mafia 3 is nog maar drie luttele nachtjes slapen van ons verwijderd! Dat houdt 2K uiteraard niet tegen om ons nog even op te warmen met wat vet beeldmateriaal, getuige de lichting van vandaag. In de Mafia 3 – The New Mob trailer zien we hoe Lincoln Clay samen met zijn underbosses schoon schip maakt in het New Bordeaux van 1968. Of, nou ja, schoon…

Net als in eerdere delen van de trailerserie The World of New Bordeaux wordt in flashbackstijl verteld hoe Clay te werk ging in de stad. Zodra hij een district had losgewrikt uit de handen van Sal Marcano, wees hij dit toe aan één van zijn underbosses. In de gelederen van Clays ‘familie’ bevonden zich onder meer gunrunner Cassandra, autoronselaar Thomas Burke en uiteraard Vito Scaletta uit Mafia 2. Een gevarieerde club dus, hier muzikaal begeleid door ‘Fortunate Son’ van swamprockers Creedence Clearwater Revival.

Eén ding is zeker: de Mafia 3 – The New Mob trailer bewijst dat Lincoln Clay en de zijnen op genadeloze wijze wraak hebben genomen op die ouwe Sal Marcano. Vanaf 7 oktober kun jij deze vendetta zelf gaan uitvoeren op PC, Xbox One en PlayStation 4. Is jouw geduld al op en sta je donderdagavond in de Jaarbeurs voor onze Mafia 3 launch party? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch