Menu Premium
Loading...

Lincoln Clay doet een spectaculaire heist in de Mafia 3 Gamescom trailer

Mark Hoogland 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de drempel van de Gamescom kan het eigenlijk niet anders of Mafia 3 laat van zich horen. Nu de game slechts enkele maandjes van ons verwijderd is beginnen we een goed beeld van het verhaal te krijgen – zo ook in deze Mafia 3 Gamescom trailer. Check ‘m snel!

Via deze trailer krijgen we meer te weten over de werkwijze van de maffia in het New Bordeaux van 1968. Onder het lekkere “I’m a Man” Black Strobe zien we hoe onze hoofdpersoon Lincoln Clay zowaar een bank berooft. Heist almighty! Vermomd als geldtransport rijden hij en z’n compagnon moeiteloos binnen, waarna een vuurgevecht losbreekt en Clay het vuile werk op mag knappen.

Zonder veel te verklappen kunnen we wel stellen dat deze heist het bepalende startpunt lijkt te zijn voor de verhaallijn in Mafia 3. Wie liever blanco de game in wil stappen, kan deze trailer stiekem beter overslaan. Daarentegen, als je gewoon nét iets meer van de sfeer en spanning in de game wil proeven, gewoon lekker kijken joh!

Mafia 3 komt eraan, jongens en meisjes! De game verschijnt op 7 oktober voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Zou jij een bank – of om te beginnen gewoon een oud vrouwtje – beroven voor deze game? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch