Menu Premium
Loading...

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Debut Trailer

Gamekings Redactie 02/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de langstlopende series is toch wel de Final Fantasy reeks, want de franchise is alweer 25 lentes jong. Het kon daarom ook niet uitblijven dat er na Final Fantasy XIII-2 geen vervolg kwam. Het is eindelijk zo ver. Het einde van de FF XIII-trilogie is in aantocht. Nieuw hierbij is toch wel dat je niet langer een groep onder je hoede hebt, maar nu speelt met een enkel karakter, Lightning. Dit is echter alles behalve een belemmering. Ter compensatie komen er daarom meer functies bij. Zo heb je de mogelijkheid om abilities aan bepaalde knoppen van de controller te verbinden en kun je vrij rond lopen in de gevechten. Tijd speelt ook deze keer een enorm belangrijke factor, zoals je kunt zien in de Lightning Returns: Final Fantasy XIII Debut Trailer.

Je hebt dertien dagen de tijd om de aarde te redden van de zee van chaos. Tijd is zelfs zo belangrijk, dat jouw keuzes invloed hebben op het verloop van de tijd. Zo kun je een persoon redden en als beloning tijd winnen of  juist gestraft worden en meer tijd verliezen. De klok is niet alleen een belangrijk elementen in de trailer. Gedurende de hele game word je er continu aan herinnerd hoe belangrijk tijd is doordat er overal klokken hangen.

Voor de fanatieke fans is er meer dan genoeg nieuws in gestopt. Het zelfs zo dat je niet alle cutscenes gaat zien als je de game doorloopt. Er zijn immers meerdere manieren om door de game te komen. Wil je alles meemaken en weten, dan zul je vaker moeten spelen. Voor nu zit spelen er helaas nog niet in. Tot die tijd zul je weg moeten dromen bij de Lightning Returns: Final Fantasy XIII Debut Trailer.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch