Menu Premium
Loading...

Lightning Returns: Final Fantasy XIII gameplay demo

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vlak voordat de E3 écht begint, komt Square Enix je nog even verrassen met een nieuwe Final Fantasy XIII trailer. Benieuwd wat deze te bieden heeft? Je ziet het in de Lightning Returns: Final Fantasy XIII gameplay demo. Wordt het derde deel in de Final Fantasy XIII saga de grote klapper op de vuurpijl?

Wie moeite heeft met de nummering van Final Fantasy is niet de enige. Lightning Returns: Final Fantasy XIII wordt de derde, en tevens ook laaste, game in de Final Fantasy XIII-serie.

De trailer begint met klassieke Final Fantasy deuntjes, die de sfeer gelijk weten te zetten. In de trailer krijgen we vooral nieuwe gameplaybeelden te zien uit de nieuwe stad, genaamd Ysnaan. Zoals de titel al doet vermoeden, zien we ook onze vertrouwde Lightning terugkomen, die we kennen uit de eerste deel van de XIII-serie en ze schitterde even in het tweede deel. Verder krijg je in deze trailer wat nieuwe info over het actiegerichte gevechtssysteem en ook laat Square Enix je kennis maken met nieuwe, exotische vijanden.

Een hoop mensen zijn niet blij met de richting die Final Fantasy in de loop der jaren is ingeslagen. De ooit zo open wereld, vele sidequests en turn-based combat zijn ingeruild voor meer lineaire gameplay en real-time action. Tot nu toe lijkt Lightning Returns: Final Fintasy XIII in het straatje te passen van de vorige twee delen, dus of de goede oude tijd van Final Fantasy gaat terugkeren, blijft nog maar de vraag.

Helaas zullen we nog tot midden februari 2014 op de game moeten wachten, maar is het Square Enix gelukt je enthousiast te maken voor hun nieuwste Final Fantasy met de Lightning Returns: Final Fantasy XIII gameplay demo?

Lightning Returns: Final Fantasy XIII gameplay demo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch