Menu Premium
Loading...

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Evolution of Battle Trailer

Lisette Atsma 23/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog een kleine maand wachten tot de terugkeer van Lightning, natuurlijk één van de hoofdpersonages uit de Final Fantasy XIII-games. Om onze aandacht nog meer aan te wakkeren voor deze game, heeft Square Enix vandaag de Lightning Returns: Final Fantasy XIII Evolution of Battle Trailer uitgebracht. Zoals de naam al zegt, zie je in deze trailer de veranderingen in het gevechtssysteem uit het nieuwste deel in de Final Fantasy-franchise.

In vergelijking met de voorgaande games zijn er door het Japanse Square Enix veel veranderingen aangebracht. Hiermee wil het Japanse bedrijf de gevechten sneller en dynamischer laten aanvoelen dan dat eerder het geval was in de franchise. Square Enix speelde al met deze ommezwaai toen Final Fantasy XIII werd ontwikkeld, maar door de technische limieten uit die tijd werd dit nieuwe gevechtssysteem destijds de das omgedaan. De nieuwe manier van vechten zal ook gebruikt gaan worden in Final Fantasy XV, welke Square Enix nog druk aan het ontwikkelen is voor de next-gen consoles. Dat dit gevechtssysteem nu wel goed uit de verf lijkt te komen op de current-gen consoles is te danken aan het feit dat er nu maar met één personage gespeeld kan worden in Lightning Returns: Final Fantasy XIII.

In Lightning Returns speel je nogmaals een game in de verhaallijn van Final Fantasy XIII, maar dan dus alleen met Lightning. In tegenstelling tot de andere Final Fantasy-games, waar je vaak de beschikking had over meerdere speelbare personages, staat Lightning er in deze game redelijk alleen voor. Dit gaat echter gepaard met grote veranderingen in de gameplay, want zo heb je onder andere een veel grotere mogelijkheid om het enige speelbare personage aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld tijdens gevechten je class aanpassen, waarmee je toegang krijgt tot andere armors en skills. Hoe deze ontwikkelingen zullen uitpakken in de game zelf, zullen we merken op 14 februari. Dit is namelijk het moment dat Lightning Returns: Final Fantasy XIII zal gaan verschijnen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Wanneer je echter nu al niet meer kan wachten, kun je hier natuurlijk de Lightning Returns: Final Fantasy XIII Evolution of Battle Trailer checken.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Evolution of Battle Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch