Menu Premium
Loading...

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Collector’s Edition Showcase

Gamekings Redactie 11/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je een groot fan bent van een bepaalde gamefranchise of personage kan het zomaar zijn dat je er wel wat extra euro’s voor overhebt om toffe goodies in de wacht te slepen. Er zijn ontzettend veel gamers die onder die categorie vallen en voor hen is het dan ook altijd een goed gegeven dat er Special Edition’s en Collector’s Edition’s bestaan. In de Lightning Returns: Final Fantasy XIII Collector’s Edition Showcase zien we met wat voor speciale goodies Square Enix’ nieuwe Final Fantasy-game komt. Is het bruut en willen we ‘t hebben?

Op het officiële PlayStation Blog werd door Mat Kishimoto, Associate Producer Manager bij Square Enix, aangekondigd dat we een Lightning Returns: Final Fantasy XIII Collector’s Edition kunnen verwachten. Heel verrassend is dat natuurlijk niet, want elke grote release gaat gepaard met speciale edities die fans bijvoorbeeld extra DLC of dan wel fysieke goodies ter beschikking stellen. De Lightning Returns: Final Fantasy XIII Collector’s Edition komt dan ook in een Collector Box. Deze box heeft speciale artwork, zoals je ook in de Lightning Returns: Final Fantasy XIII Collector’s Edition Showcase-video kunt zien. Daarnaast komt het geheel ook met een boek met tachtig pagina’s aan artwork. Volgens Kishimoto hebben ze bij dit boek nóg meer hun best gedaan dan in eerdere boeken, waardoor fans misschien wel reden hebben enthousiast te worden.

In Lightning Returns: Final Fantasy XIII speelt tijd een grote rol, vandaar dat de Lightning Returns: Final Fantasy XIII Collector’s Edition met een zilver zakhorloge komt. Kishimoto zegt dan ook dat ze “het gegeven van tijd” willen teruggeven in de vorm van een horloge. Verder bevat de Collector’s Edition de Aerith Gainsborough ‘Midgar’s Flower Girl’-DLC en uiteraard de game zelf.

De Lightning Returns: Final Fantasy XIII Collector’s Edition is vanaf 11 februari beschikbaar, wat de Amerikaanse releasedatum van de game is. In Europa, dus ook Nederland, komt de game drie dagen later. Check de Showcase als je benieuwd bent naar hoe het geheel eruit ziet!

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Collector's Edition Showcase

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch