Menu Premium

Lichtpuntje E3 verlaat Tango Gameworks

Jelle Klaver 05/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar stond ze dan Ikumi Nakamura, op het podium bij Bethesda. Het was een grauwe en grijze E3 met maar een paar kleine lichtpuntjes in de duisternis. Toch wist Ikumi Nakamura tijdens de presentatie van Ghostwire: Tokyo het publiek genoeg te vermaken. Waar ze eerst zo enthousiast was, heeft Ikumi helaas bekend gemaakt Tango Gameworks toch te gaan verlaten.

Veteraan

Ikumi Nakamura is niet zomaar een naam die vertrekt bij Bethesda / Zenimax. Ze was goed voor ontzettend veel titels waarvan zeker wat memorabele. Zo was ze betrokken bij The Evil Within, maar ook Okami, Bayonetta en Resident Evil 2. Het nieuwste project van Tango Gameworks is Ghostwire: Tokyo. Deze game werd door Ikumi gepresenteerd op de E3 van dit jaar, hier kreeg ze veel complimenten voor. Ikumi zou een verademing zijn voor de game wereld, ze is spontaan ziet er ‘cute’ uit en staat altijd met een glimlach op het podium.

Vertrek

Tango heeft bevestigt dat Ikumi Nakamura inderdaad de studio gaat verlaten: “We can confirm that Nakamura-san has decided to leave Tango and we wish her the best of luck in whatever is next for her,” Hoe het dan verder gaat met de nieuwe game Ghostwire: Tokyo laat Tango zich ook nog even over uit: “Tango continues to be led by the legendary Shinji Mikami and his talented team in the development of GhostWire: Tokyo. We look forward to sharing more on what they’re creating in the coming months.”

Het vertrek is ergens wel opvallend te noemen. Waar ze een rete succesvolle E3 heeft gehad, in belangrijke rollen aan grote games mee heeft gewerkt en altijd aan de zijde van Shinji Mikami heeft gestaan, past dit niet helemaal in het rijtje van gebeurtenissen. Zou het zo kunnen zijn dat dit een staartje krijgt…

Ben je nou benieuwd naar Ghostwire kijk hier de eerste trailer van de game en laat vooral weten wat je hier van denkt.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch