Menu Premium
Loading...

Licht in je hoofd met de E3 2016 trailer van Oxygen Not Included

Yannick van Doorn 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 barst van nieuwe aankondigingen, maar zo weinig info als in de trailer van Klei Entertainments nieuwste game, makers van Don’t Starve, zie je zelden. Hap zelf nog maar even naar adem, want je wordt licht in je hoofd met de E3 2016 trailer van Oxygen Not Included.

In de trailer zien we heel kort wat juichende cartooneske figuren die snel uit elkaar rennen om dingen te regelen, waarna de ene pop-up de andere opvolgt met waarschuwingen waar je als gamer op zal moeten letten. Oxygen Not Included wordt omschreven als een ‘colony simulation game’ in 2D. Meer informatie is er eigenlijk niet. Het lijkt erop dat je een kolonie gaat scheppen die je levend zal moeten houden. Klei Entertainment is namelijk een developer die bekend staat om het, op de meeste vreselijke manieren, laten sterven van schattige cartoon-figuren.

Oxygen Not Included zal eind 2016 of begin 2017 uitkomen op PC. Het is even afwachten of we deze E3 nog meer informatie gaan krijgen over het precieze doel in de game. Wat vind jij van deze trailer van Oxygen Not Included en wat hoop jij in de game te zien of te kunnen doen? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch