Menu Premium

Level 25 character boosts voor Destiny opgedoken in PlayStation Store

Rik Koning 15/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 15 september kwam de nieuwste uitbreiding voor Activision’s mega populaire shooter Destiny uit, genaamd The Taken King. De expansion werd vrij goed ontvangen en brak zelfs het record van de meeste gedownloade game op dag één op de PlayStation 4. Ongeveer een maand na de release ontstond er een klein relletje nadat dataminers, mensen die alle data van de game doorspitten naar verborgen features, een nieuwe functie voor betaalde experience boosts hadden gevonden.

Bungie was er als de kippen bij om te ontkennen dat dit een nieuwe functie zou zijn en verklaarde dat ze er mee geëxperimenteerd hadden, maar dat het niet goed bij de game zou passen. Vandaag blijkt echter dat Bungie toch een manier heeft gevonden om iets dergelijks te implementeren en wel in de vorm van ‘level packs’. Voor elke class komt er een aparte level pack en op de PlayStation Store in het Verenigd Koninkrijk zijn ze zelfs al te koop, terwijl we ze in Nederlandse winkel op het moment nog niet kunnen vinden.

Tot nu toe waren alle microtransacties voor Destiny slechts cosmetische updates en hadden ze dus geen invloed op de gameplay. Toch is het nog maar de vraag of de level packs wel echt zo’n grote invloed gaan hebben op de gameplay, aangezien het spelers eerder wat tijd bespaart dan dat het daadwerkelijk een voordeel geeft. Is dit een slechte move van Bungie, of een onschuldige manier om wat extra centen te verdienen aan spelers die er het geld voor over hebben? Laat je mening horen in de comments!

Bron: Eurogamer

Level 25 character boosts voor Destiny opgedoken in PlayStation Store

Level 25 character boosts voor Destiny opgedoken in PlayStation Store

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch