Menu Premium
Loading...

Total War: Rome II Multiplayer Video

Gamekings Redactie 22/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben al aardig wat gameplay van de campaign gezien, maar hoe zit het nou precies met de multiplayer van het nieuwe meesterwerk van Creative Assembly? Ga er even lekker voor zitten en kijk de Total War: Rome II Multiplayer Video voor een kijkje in de multiplayer van de game.

Natuurlijk is het tof om de singleplayer-campaign van de nieuwe Total War game door te lopen vergezeld door een epische verhaallijn. Maar de game verandert natuurlijk aanzienlijk wanneer je het opneemt tegen mensen van vleesch en bloed. Er zitten namelijk grenzen aan de onvoorspelbaarheid van de artificial intelligence.

In de trailer wordt duidelijk dat de keuze geheel aan de gamer is waar hij zijn strijd wil beginnen. Het is simpelweg een kwestie van een locatie op de landkaart aanwijzen en gaan. Je kunt kiezen voor een agressieve strategie of juist een defensieve rol, alvorens je begint. Het mag geen geheim zijn dat het beide speelstijlen het nodige strategische inzicht vergt om succes te boeken. Eén verkeerde beslissing kan betekenen dat je binnen de kortste keren achter de feiten aanloop en wellicht je eigen treurige ondergang mag aanschouwen. For glory, dan maar?

Als aanvaller kun je je troepen zo opstellen dat ze nog even onzichtbaar zijn voor de vijand. Vervolgens kun je je vijand compleet overrompelen door ineens de aanval in te zetten. Op zijn beurt kan de tegenpartij aanvankelijk op diverse manieren voorbereiden, zodat de aanvaller in een hinderlaag loopt. Een ding is zeker, het spektakel dat zich daarna voor je neus voltrekt, zal je de adrenaline door je aderen laten pompen, terwijl je de volgende strategische beslissing moet nemen. Een overdonderende lust voor het oog is het in ieder geval!

Veel potentiële strategen wachten met smart op het grootschalige Total War: Rome II. Alle aandacht die de game de afgelopen tijd krijgt, maakt dat wachten alsmaar moeilijker. Het duurt niet lang meer, want over amper twee en een halve week is de game beschikbaar voor de PC!

Total War: Rome II Multiplayer Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch