Menu Premium

Lente 2013 verschijnt Luigi’s Mansion Dark Moon

Gamekings Redactie 06/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met lente 2013 verschijnt Luigi’s Mansion: Dark Moon. De Nintendo game heeft dus eindelijk een releasedatum gekregen. Nou ja soort van, als je een heel kwartaal als datum mee laat tellen. Bij de pakjesavond aflevering van het Noord-Amerikaanse programma Nintendo Direct waren nieuwe Wii U en 3DS releases het onderwerp. Hierbij zat ook de spokenjager game. Er kwam wat gameplay aan bod en er werd bekendgemaakt dat de titel ergens in de lente uitgegeven gaat worden.

Het tweede deel van de Luigi’s Mansion franchise is in handen van ontwikkelteam Next Level Games voor de Nintendo 3DS en is een vervolg op het alweer elf jaar oude Luigi’s Mansion voor de GameCube. De action-adventure single-player game met Mario’s groene broer in de hoofdrol is al sinds 2010 in productie. Dit onder nauw toezicht van Shigery Miyamoto, vader van Mario, Donkey Kong, The Legend of Zelda en Star Fox. Daar worden we natuurlijk altijd vrolijk van.

Zoals zijn voorganger is het bij Dark Moon de bedoeling dat je in de huid van Luigi kruipt om spoken te jagen. Hier heb je niet alleen je vuisten voor, je krijgt namelijk een stofzuiger genaamd de “poltergust” als wapen om de geesten te laten zien dat ze aan het kloten zijn met de verkeerde Italiaan. Toad komt op bezoek en King Boo, het royale spook dat jaren meedraait in de Mario franchise, laat zich ook zien in deze game. Volgens Miyamoto ligt in Luigi’s Mansion 2 de nadruk meer op puzzelen dan bij zijn voorganger uit 2001. Ben jij van plan de game op te pikken of sla je deze liever over voor wat anders aankomende lente?

Lente 2013 verschijnt Luigi's Mansion Dark Moon

Lente 2013 verschijnt Luigi’s Mansion Dark Moon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch