Menu Premium

Lekker potje de premiejagert uithangen in Red Dead Online

Jan Johan Beldrok 13/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de leukste dingen om te doen in Red Dead Online (en eigenlijk in veel van de open wereld games) is ongegeneerd de premiejager uithangen. Gewoon beetje gasten oppakken met het nodige geweld en dan flink wat centen ervoor vangen. Nou, Rockstar gaat je deze week op je wenken bedienen. Het is namelijk Bountyhunter week. En de reden is simpel. Gewoon omdat het kan.

Law & Order is hard nodig in Red Dead Online

Rockstar spint de nieuwe update alsvolgt. ‘Door gerechtigheid naar de frontier van Red Dead Online te brengen, worden spelers deze week nog beter uitbetaald. Bounty Hunters scoren namelijk meer RDO$ en Role XP op alle Legendary Bounties. Daarnaast wacht er op spelers Rewards voor het inloggen, nieuwe Bounty Hunter gerelateerde kortingen en kortingen op geselecteerde wapens. Kortom, de premiejager uithangen was nog nooit zo leuk en vooral lucratief in de game. En een beetje sneller nieuwe wapens kunnen kopen is altijd mooi meegenomen. Dus probeer het vooral uit.

De belangrijkste onderdelen Bountyhunter Week op een rij

  • Dubbel Role XP bij alle Legendary Bounties
  • Dubbel RDO$ op alle Prestigious Legendary Bounties. Een 50% RDO$ bonus op alle originele 10 Legendary Bounties
  • Inlogbonussen: een beloning voor 1.000 Bounty Hunter XP en 100 patronen Express Repeater Ammo. Geldt voor alle spelers
  • Bounty Hunter-kortingen: 5 Gold Bars korting op de Bounty Hunter License en de Prestigious Bounty Hunter License. 50% korting op alle Bounty Hunter Outfits en Emotes. 30% korting op alle Bounty Hunter Weapon VariantsBounty Wagon Tints. 
  • Korting op wapens: 30% korting op de Schofield RevolverBolt-Action Rifle en alle Repeaters
  • Prime Gaming-voordelen: spelers die hun Social Club-account aan Prime Gaming koppelen, ontvangen Rewards voor een gratis Bounty Hunter License en een gratis Ability Card-upgrade, een Award voor de Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery en een aanbieding voor 50% korting op een Weapon Pamphlet bij de Fence
Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch