Menu Premium
Loading...

LEGO Batman 3: Beyond Gotham E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De mannen en vrouwen achter de LEGO Batman serie gaan je wederom verrassen met een derde titel, namelijk LEGO Batman 3: Beyond Gotham. In dit vervolg op LEGO Batman 2: DC Super Heroes is Brainiac op een missie om het universum over te nemen door planeten en steden in te nemen en toe te voegen aan zijn collectie, en ditmaal bundelen Batman en andere LEGO superhelden de krachten om hem te verslaan. Check de verse beelden in deze LEGO Batman 3: Beyond Gotham E3 2014 Trailer.

De LEGO serie is al sinds 2005 een enorme hit. Zo vielen de makers al meerdere keren in de prijzen met onder andere een Bafta Award voor kindergame van het jaar, die de eerste LEGO Batman game op zijn naam kan zetten. LEGO Batman 3: Beyond Gotham zal deze herfst uitkomen op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, Xbox One, Xbox 360 en de Wii U. Ofwel: op zo’n beetje alles en iedereen, inclusief je moeder.

Ben jij een fan van de LEGO games en kan je niet wachten op deze nieuwe game? Vertel ons wat jij denkt te verwachten van deze nieuwe toevoeging aan de LEGO Batman familie, maar check eerst snel de LEGO Batman 3: Beyond Gotham E3 2014 Trailer!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch