Menu Premium

Leer alles over de customization in For Honor met deze trailer

Ridho Hidayat 10/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

For Honor, de zwaardvecht-game van Ubisoft, komt al op 14 februari uit, dus heb je nu nog even de kans om zoveel mogelijk te weten te komen over de game. Zo kun je op dit moment aan de slag met de open beta van de game, om zelf de gameplay aan te voelen. Verder voorziet Ubisoft je van informatie door het uitbrengen van trailers. Dus check snel de trailer hieronder, waarin je alles leert over de customization in For Honor!

Ten eerste krijg je loot aan het eind van elke match. Elk item heeft daarbij zijn eigen gear stats, gear rank en uiterlijk. Verder verdien je XP, waarmee je elke hero afzonderlijk in level kunt laten stijgen. Als je een hoger level bereikt, speel je meer customization-opties vrij.

Er valt behoorlijk wat te customizen aan je hero. Om te beginnen kun je drie harnas-onderdelen aanpassen: helm, borst en armen. Ook je wapen bestaat uit drie onderdelen die je kunt customizen: de kling (het blad), pareerstang en greep. Elk item komt met positieve en negatieve eigenschappen, zo kan een specifiek zwaard krachtiger zijn, maar ook extra uithoudingsvermogen kosten. De losse onderdelen kun je bovendien ook upgraden, om ze beter te maken.

Zoals je kunt zien in de trailer hieronder, zit er nog veel meer customization in For Honor. Dit alles moet ervoor zorgen dat je met een hero speelt die volledig naar jouw smaak is, zowel qua speelstijl als qua uiterlijk. Wat vind jij van al deze customization-opties in For Honor? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch