Menu Premium
Loading...

LawBreakers Gameplay Reveal Trailer

Gamekings Redactie 28/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen eergisteren de eerste game van studio Boss Key, LawBreakers, werd aangekondigd, kregen we al een idee van het verhaal van de game. Nu, twee dagen later, weten we ook hoe de game eruit zal zien; de eerste gameplaybeelden zijn namelijk zojuist verschenen!

Medeoprichter van Boss Key Cliff Bleszinski liet al eerder weten dat de game zou draaien om “gangs, guns & gravity” en uit de beelden wordt maar al te duidelijk wat hij daarmee bedoelt. Vliegen, springen, slingeren en een flinke dosis snelle shooter-actie vormen de basis van deze 5-tegen-5 shooter. In de trailer worden vier verschillende classes getoond – assassin, gunner, skirmisher en titan – die elk hun eigen krachten en vaardigheden hebben, maar het is natuurlijk aan jou om een onverslaanbare eindbaas te worden in deze game.

LawBreakers komt in 2016 naar de PC. Of de game ook naar PlayStation 4 en Xbox One komt, ligt volgens Bleszinski helemaal bij het publiek: “Als de game je bevalt, zal je bij Sony of Microsoft aan moeten kloppen.” Wat vind jij van deze eerste gameplaybeelden van LawBreakers? Ga jij de game spelen op jouw PC, of hoop jij op een release voor de consoles? Laat het weten in de comments!

nieuws20150828_LawBreakersgameplay

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch