Menu Premium

LawBreakers Closed Beta komt deze maand naar Steam

Karim Shehata 08/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar deden we uitgebreid verslag van LawBreakers. Zo hebben we Skate naar de Verenigde Staten gestuurd om met de game te mogen spelen, terwijl Skate later ook mij zover heeft gekregen om met de alpha aan de slag te gaan, zoals je hier kunt zien. Nu is de game dusdanig vergevorderd dat we aan zijn gekomen bij de closed beta-fase van de game. Dit betekent dat je deze maand al aan de slag kunt met de LawBreakers Closed Beta op Steam!

In de periode van de alpha tot deze closed beta heeft ontwikkelaar Boss Key Productions het nodige toegevoegd en aangepast aan de game. Op basis van de feedback zijn er hoop dingen aan de gameplay veranderd, terwijl je ook een hoop nieuwe heroes en maps kunt verwachten in de closed beta. De Lawbreakers Closed Beta loopt van donderdag 16 maart t/m zondag 19 maart.

Om je hiervoor aan te melden, kun je op de officiële website van LawBreakers terecht. Ook wij gaan leuke dingen doen rondom deze beta, dus zorg ervoor dat je Gamekings.tv in de gaten houdt voor het laatste rondom de nieuwe shooter van Cliff Bleszinski.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch