Menu Premium

Launch van Driveclub schaadt de reputatie niet volgens Sony’s Jim Ryan

Karen Koch 05/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lastige lanceringen lijken ondertussen een soort standaard te worden op de consoles. Een Day One-patch lost vaak veel eerste problemen op. Daarom maken sommige ontwikkelaars zich ook niet al te veel zorgen om lanceringen die ietwat moeizaam verlopen. Zo ook bijvoorbeeld Sony met Driveclub. De launch van Driveclub schaadt de reputatie niet volgens Sony’s Jim Ryan. Hoezo niet?

Ondanks dat ze het erg vervelend vinden als spelers slachtoffer zijn geworden van de problemen met Driveclub en dat het niet had mogen gebeuren, vinden gamers volgens Ryan het allemaal prima “zo lang je maar je excuses aanbiedt en de problemen fixt”. Driveclub had bij de launch behoorlijk wat problemen met het online gedeelte van de game, terwijl dit juist iets was waar veel gamers halsreikend naar uit hadden gekeken. Toch hebben deze problemen het momentum van de game niet geschaad, aldus Ryan.

Misschien dat Sony hier ook wel gelijk in heeft. Driveclub verkoopt goed en er zijn genoeg mensen die alsnog graag hun banden slijten op de digitale tracks. Ben jij net zo vergevingsgezind als de fans van Driveclub, of kun je deze brakke lanceringen echt niet meer hebben? Driveclub is in ieder geval nu exclusief verkrijgbaar op de PlayStation 4.

Launch van Driveclub schaadt de reputatie niet volgens Sony's Jim Ryan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch