Menu Premium

The Last Guardian duikt op in de PlayStation Store

Gamekings Redactie 23/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Last Guardian is een game die ondertussen bijna mythische vormen aan begint te nemen. Zo af en toe wordt er iets losgelaten over deze titel en vaak betekent dit dat ‘ie met een nieuw uitstel te maken heeft. Een ‘het zal wel’-gevoel is er bijna, maar voordat deze er echt ingeslopen is krijgen we nieuwe info. The Last Guardian duikt op in de PlayStation Store, terwijl een release officieel gezien nog lang niet in de planning staat.

Al vanaf het moment dat de eerste beelden van The Last Guardian werden laten zien, zijn de ogen op deze game gericht. Ontwikkelaar Team Ico is al sinds 2007 bezig met The Last Guardian en er lijkt geen einde aan te komen. Normaal gesproken horen we voor het eerst van een game, krijgen we steeds een klein beetje meer te zien en verschijnt de game. Met The Last Guardian is dat niet het geval. Het ontwikkelproces bleef compleet achter de schermen en er werd alleen maar verteld dat ze er nog steeds mee aan de slag zijn.

En dan opeens wordt de game vermeld in de PlayStation Store als disc-based titel. Normaal gesproken gaat dat gepaard met een knop om te pre-orderen of te kopen, maar die ontbreekt. Wat zou het betekenen? Het lijkt mij teveel moeite om helemaal een pagina aan te maken voor een game waar ze zelf ook nog niets over weten, maar uiteindelijk kan het natuurlijk ook niets betekenen. Het is aan Sony om ons meer duidelijkheid te geven, want als de game binnenkort uitkomt zou dat toch echt aangekondigd moeten worden. Meer weten we ook niet, maar het wordt in de gaten gehouden.

The Last Guardian duikt op in de PlayStation Store

The Last Guardian duikt op in de PlayStation Store

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch