Menu Premium

Last-gen versies Black Ops 3 krijgen geen Season Pass

Gamekings Redactie 23/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel de last-gen consoles nog steeds leven, lijkt het licht langzaam maar zeker uit te gaan. Ontwikkeling van games is meer en meer gericht op de huidige generatie consoles, en last-gen versies raken steeds meer op de achtergrond. Zo ook bij Call of Duty: Black Ops 3, waar bekend is geworden dat de last-gen versies van de game geen Season Pass krijgen.

Het is niet de eerste tegenslag voor de last-gen versie van Black Ops 3. Zo werd eerder al aangekondigd dat de game geen co-op campaign zou bevatten en dat de game niet op 60 fps, maar op 30 fps zou draaien. De co-op campaign is weggelaten, omdat de ontwikkelaar van mening was dat het niet de volledige ervaring zou bieden.

Nu de Season Pass te vinden is in de Xbox Game Store (nog niet te koop), is duidelijk geworden wat toekomstige Season Pass-bezitters mogen verwachten. De Season Pass bestaat uit de gebruikelijke vier map packs, ditmaal onder andere bestaande uit maps die je in Call of Duty: World at War en de oudere Black Ops-games wellicht eerder bent tegengekomen. Zombies-liefhebbers hebben ook genoeg om naar uit te kijken; elk van de vier pakketten bevat extra content voor de Zombies-modus.

Call of Duty: Black Ops 3 komt 6 november naar de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC. Bezit jij nog geen PlayStation 4 of Xbox One en ben je van plan de game op een last-gen console te spelen? Of wacht je liever tot je een van de nieuwe consoles bezit? Laat het weten in de comments!

Bron: VG247

Last-gen versies Black Ops 3 krijgen geen Season Pass

Last-gen versies Black Ops 3 krijgen geen Season Pass

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch