Menu Premium

Last-gen versie Tony Hawk’s Pro Skater 5 uitgesteld

Karim Shehata 22/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tony Hawk’s Pro Skater 5 verscheen vorige maand voor de PlayStation 4 en Xbox One, en zou op 10 november dan ook nog uitkomen op PlayStation 3 en Xbox 360. Dit laatste is echter even van de baan, gezien de current-gen versie van de skate-game met wat problemen kampt. Om die reden heeft Activision de Xbox 360- en PlayStation 3-versies van Tony Hawk’s Pro Skater 5 uitgesteld.

Hoe lang de game is uitgesteld, is nog niet helemaal duidelijk. Eurogamer, de website die dit statement van Activision kreeg, meent echter dat de game pas in 2016 gaat verschijnen voor de last-gen consoles.

“We werken nauw samen met onze ontwikkelaars om de issues die onze community heeft gevonden, zo snel mogelijk op te lossen. Aangezien onze focus volledig ligt op het oplossen van de problemen in de Xbox One- en PlayStation 4-versies, hebben we besloten om Tony Hawk’s Pro Skater 5 voor Xbox 360 en PlayStation 3 uit te stellen. We updaten de community wanneer we specifieke informatie hebben over een releasedatum voor de game op PlayStation 3 en Xbox 360”, aldus Activision in het statement.

Bezitters die deze game dus wilde gaan spelen op last-gen consoles, zullen dus nog even geduld moeten opbrengen. Was jij van plan de terugkeer van Tony Hawk te spelen op PlayStation 3 of Xbox 360? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Eurogamer

Last-gen versie Tony Hawk's Pro Skater 5 uitgesteld

Last-gen versie Tony Hawk’s Pro Skater 5 uitgesteld

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch