Menu Premium

Langere versie E3 trailer Halo 4 in rust Eng – Fra

Gamekings Redactie 11/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een extra reden gekomen om de EK-topper tussen Engeland en Frankrijk te kijken. Je moet dan wel even schakelen naar ITV, want daar wordt de trailer op uitgezonden. Het is een langere versie van de trailer die tijdens de E3 persconferentie van Microsoft is getoond.

Als je dus heel graag de nieuwe beelden wilt zien, moet je voor de buis zitten en ITV aanzetten (als je dat tenminste kunt ontvangen). Volgens Microsoft geeft de trailer een “tantalising glimpse” van het Halo 4 verhaal en toont Master Chief op de planeet Requim, klaar om een onbekend, angstaanjagend gevaar te bestrijden.

Dit wordt de eerste Halo game die niet door Bungie gemaakt is, maar door 343 Industries. Het lijkt er op dat het vertrouwde Halo gevoel nog steeds in de game zit, als we kunnen afgaan op het tot nu toe vrijgegeven materiaal. Kan jij ook niet wachten om nogmaals met de enige echte Master Chief dood en verderf te zaaien?

Halo 4 staat in de planning voor een wereldwijde release op 6 november dit jaar. Tot die tijd moet je het dus met de trailers doen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch