Menu Premium

Laatste Early Access update van Action Henk is live

Gamekings Redactie 14/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn nog maar een paar maanden verwijderd van de officiële release van Action Henk. Tot die tijd heeft de 2D-platformer à la Sonic met testosteronbom Action Henk in de hoofdrol nog een laatste update gekregen voor Early Access. Lees hier wat er allemaal nog is toegevoegd.

In de laatste update voor Action Henk zit een nieuwe interface, krijgen de spelers een nieuw type bonus level, kun je de personages aankleden met drie nieuwe character skins en is het mogelijk om vrienden uit te dagen door middel van notificaties. Dat moet genoeg zijn om de spelers nog even zoet te houden tot de officiële release van Action Henk. De game is al sinds juli vorig jaar in Early Access en sindsdien heeft RageSquid, de Nederlandse ontwikkelaar, regelmatig nieuwe content toegevoegd om de game fris te houden. Door deze laatste update zal de game in Early Access namelijk een niet te zuinige 45 levels, level-editor, vier speelbare personages, heel veel medals en speciale grappling hook levels bevatten.

Wij hebben vorig jaar nog een bezoek gebracht aan hun studio om te kijken hoe de ontwikkeling van Action Henk ervoor stond en het zag er toen al goed uit. Het lijkt er nu echt op dat RageSquid bijna klaar is om Action Henk te lanceren. Action Henk is dus nu nog te vinden in Early Access op Steam. We houden je op de hoogte wanneer Action Henk officieel verschijnt.

Laatste Early Access update van Action Henk is live

Laatste Early Access update van Action Henk is live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch