Menu Premium

Laat jouw PC zweten met de Crysis Trilogie Remastered

JeffreyHage 02/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het regent op het moment remaster aankondigingen. En geen wonder: het uitbrengen van een remaster van goede oude games gaat veel sneller dan het maken van een nieuwe IP. Dit maal is het de beurt aan een shooter die de specs van je PC ooit tot het uiterste pushte. We hebben het uiteraard over Crysis, waarvan de laatste game (Crysis 3, red.) in 2013 het levenslicht zag. In navolging van onder andere Mass-Effect krijgt de trilogie van Crysis nu ook een remaster, die naar verluid in de herfst uit moet komen. Onze PC’s beginnen al te zweten bij het idee van Crysis Remastered…

Crysis Remastered

Crysis was technisch gezien een shooter die zijn tijd ver vooruit was. Het eerste deel van de succesvolle trilogie kwam uit in 2007 (ja, dat is alweer zo lang geleden). Toentertijd was de game vooral notoir om het pushen van de gaming PC’s. Met graphics om je vingers bij af te likken, audio die je oren deed klapperen en daarnaast ook prima gameplay verraste Crytek de wereld volledig. Sindsdien stond Crysis voor ongenaakbare grafische kwaliteit die in eerste instantie vooral op de PC te bewonderen was. Later kwam de game ook naar de PS3, Xbox 360, PS4 en Xbox One. Maar de PC powerhouse is toch waarschijnlijk datgene wat de oudere gamers zich het eerst herinneren. En nu is het hoge woord eruit: deze herfst komt er een remaster aan voor de trilogie. Dit zodat jij jouw PC (en next gen console) kan laten zweten.

Tijdens de herfst moet het gebeuren

EA en Crytek hebben vooralsnog nog niet veel meer details vrijgegeven dan het bovenstaande. Plus het feit dat de trilogie tijdens de herfst het levenslicht gaat zien. En a la Mass-Effect worden de eerste 3 games (over deel 4 is helaas met geen woord gerept) gebundeld en tegelijkertijd uitgegeven. En je weet het: zodra de games op de redactie zijn, gaan wij ze eens stevig aan de tand voelen. We hebben immers een monster PC.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch