Menu Premium

Laat hints achter in ZombiU

Gamekings Redactie 17/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Laat hints achter in ZombiU. De veelbelovende ZombiU voor de Wii U krijgt de mogelijkheid om symbolen te schilderen in de omgeving. Hiermee kun je berichten achter laten voor andere spelers.

Deze achter te laten berichten zijn alleen zichtbaar wanneer je de Game Pad gebruikt in room-scanning mode, hiermee haakt Ubisoft gelijk handig in op de nieuwe controller van Nintendo. Het hangt van jou af hoe je de verschillende symbolen combineert om zo berichten over te brengen naar andere spelers. Je kunt ze waarschuwen voor bedreigingen of verborgen geheimen, maar misschien heb je een klein duiveltje op je schouder en stuur je ze regelrecht een val in.

Het is nog niet zeker hoe Ubisoft bepaalt welke berichten in jouw game verschijnen, maar het systeem trekt veel gelijkenissen met het pijnlijk herkenbare berichtensysteem van Demon Souls en Dark Souls. Deze twee onvergefelijke games maken beide gebruik van het concept ‘asynchrone multiplayer’. Dit kan omschreven worden als een soort turn-based multiplayer gameplay tussen twee of meerdere spelers.

ZombiU wordt verwacht bij de launch van de Wii U, maar om mysterieuze redenen is nog steeds niet bekend wanneer deze magische dag zal plaatsvinden. Wij kunnen ieder geval niet wachten om hordes van zombies neer te slaan, hakken of schieten met de Wii U Game Pad. Ben jij net zo enthousiast?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch