Menu Premium

Krijgen we woensdag de nieuwe Pokémon-RPG voor de Switch te zien?

Jan Johan Beldrok 26/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokéfans opgelet. Morgen kan wel eens jullie dagje gaan worden. Nintendo zendt dan namelijk vanaf 15:00 uur een Pokémon Direct-presentatie uit met nieuwe informatie over Pokémon-game(s). Dit maakten de Japanners bekend via Twitter. Om welke game(s) het gaat, werd er niet bij vermeld. Weten doen we dus niks, maar we hopen natuurlijk dat het nieuws gaat zijn over de ons beloofde core Pokémon-RPG voor Switch. Gewoon omdat we die willen…

Pokemon Direct gaat zeven minuten duren

De Pokémon Direct van woensdag bevat een videopresentatie van zeven minuten waarin “nieuwe informatie” wordt gedeeld. En dat kan natuurlijk van alles zijn. Maar vrijwel alle Nintendo-volgers zijn het er over eens dat dit niks anders kan gaan zijn dan de eerste echte informatie over de aankomende Pokémon RPG op de Switch-game. Deze titel werd vorig jaar al aangekondigd en moet in de tweede helft van 2019 op de nieuwe console van Nintendo gaan verschijnen. De nieuwe ‘core Pokémon RPG’  gaat veel meer lijken op de huidige Pokémon handheldgames dan op Pokémon Let’s Go. En daar kunnen we niet anders blij mee zijn, want die laatste Pokémon vonden we bij Gamekings nu niet bepaald je-van-het. Nintendo meldde zelf al dat de nieuwe Switch-game meer richting Pokémon Sun en Moon zal gaan. En dat is voor veel Pokemon-fans al een droom. Laat die morgen dan maar uitkomen.

27 februari is Pokémon Day

Helemaal een verrassing was deze aankondiging overigens niet. De fans hoopten al langere tijd op een Pokémon Direct op woensdag 27 februari, omdat deze dag gezien wordt als ‘Pokémon Day’. Op 27 februari kwam Pokémon Red en Green oorspronkelijk in Japan uit en dat waren de eerste Pokemon-games ooit. Deze langverwachte nieuwe core Pokémon RPG echt uit de doeken doen op deze voor de fans zo belangrijke zou een hele mooie geste van Nintendo zijn. Duimen dus maar!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch