Menu Premium
Loading...

Kratos laat zijn krachten zien in de nieuwe God of War trailer

Rik Koning 13/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

God of War 4 was natuurlijk een van de titels die absoluut niet mocht ontbreken bij de E3 presentatie van Sony. Vorig jaar verraste ze met een bijzonder lange gameplay trailer, al draaide die vooral om de setting van de game. Dit jaar heeft Sony ook voor de actieliefhebbers een mooie trailer in petto, want Kratos laat zijn krachten zien in de nieuwe God of War trailer.

De trailer begint, net als die van vorig jaar, met een scene tussen Kratos en zijn zoontje. De scene heeft iets weg van een onschuldig vis-uitje van vader en zoon, tot Kratos een joekel van een bij tevoorschijn tovert en hem richting de horizon keilt. Voor we het door hebben zitten we midden in de gevechten en hakt Kratos er lustig op los.

Ook toont de nieuwe God of War trailer gevechten met wat eruit zien als eindbazen. Zo vecht Kratos met gigantische trollen, een bepantserde ridder en een soort ijs-zombie. Tot slot zien we een enorme pratende draak en een enigszins teleurstellende release datum. Ondanks geruchten over een 2017 release zal de game pas begin 2018 uit gaan komen.

Smaakt dit naar meer voor jou, of had je na een jaar van stilte toch stiekem op meer gehoopt?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch