Menu Premium

WipEout Rush komt uit in 2022 en het komt naar Android & IOS

Mitchel Hoes 17/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er waren al een tijdje wat geruchten over een nieuwe WipEout. En nu is het dan toch echt aangekondigd. Alleen niet voor de PS5…. De game werd aangekondigd op het YT kanaal van IGN. Voormalig hoofdredacteur daarvan is nu de CEO van de game. Wat de link wel makkelijk maakt. Anyway, de nieuwe editie gaat dus niet uitkomen op de PS5. Het wordt een, hou je vast, nieuwe mobile game. De ontwikkelaar snapt dat dit gevoelig ligt bij de fans maar hoopt dat ze de charme blijven zien van WipEout. En de game dus toch een kans gaan geven.

Dicht bij het originele concept van de serie

De game bevat zestig schepen uit de oorspronkelijke games, een campagne met twaalf kampioenschappen verspreid over vijf verschillende omgevingen en een elektronische soundtrack die is gemaakt door Sony-muzikant Alistair Lindsay. Het lijkt er dus op dat ze zich dicht bij het oude concept houden. Of dat echt zo is? Of de game net zo fijn speelt als de vorige op de PS4 is de vraag.

De ontwikkelaar hoopt dat fans het een kans geven

Ondanks dat de game voor mobiele apparaten verschijnt, hoopt de ontwikkelaar dat gamers het wel een poging willen geven. Misschien zal je het niet zomaar verwachten, een race game zoals WipEout naar de mobiel. Toen er ook een deel uitkwam op de Vita werd deze versie echter best goed ontvangen. Het was een van de betere games op die console. Veel fans hopen dat de game alsnog gaat verschijnen op de PS5. En wij behoren bij die groep. Of dat echt gebeurt is natuurlijk maar de vraag. De bal ligt bij PlayStation. Het zou een ideale PS Plus game zijn bijvoorbeeld. De tijd gaat het leren.

Ga jij de nieuwe WipEout spelen? Laat het weten in een reactie.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch