Menu Premium

Komen The Avengers van het witte doek naar de gameconsole?

Gamekings Redactie 25/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Avengers komt deze woensdag uit in de bioscoop en heeft daarom een bijpassende social media game. De Facebook game Marvel: Avengers Alliance is echter volgens Marvels vice president van game productie, TQ Jefferson, nog maar het topje van de ijsberg.

De Facebook game is dus nog niet het einde van de plannen die het bedrijf heeft met de Avengers serie. Wat natuurlijk slim is, omdat de film en zijn personages een groot aantal fans geniet. “Dit is de eerste stap in een veel grotere poging om de Avengers franchise niet op een, maar meerdere game platformen te verspreiden.” De Facebook game beet dus het spits af voor wat er nog komen gaat. “The Avengers zijn groter dan alleen een game, en we zijn van plan om consumenten van The Avengers te laten genieten, ongeacht hun voorliefde voor bepaalde platformen of gameplay stijlen”, aldus Jefferson.

Wat er allemaal op de planning staat, is nog niet duidelijk, maar Marvel laat nog niet weten wat deze gameplay stijlen en platformen in gaan houden. Wel is er al bekend dat Sega er niks mee te maken gaat hebben, omdat de vorige Marvel filmgames niet erg warm werden ontvangen. Het is natuurlijk niet heel verrassend dat de Avengers ook hun naam op een grotere game gaan zetten ergens in de toekomst. Bovendien zou het heel erg dom zijn om dit niet te doen. Een filmspektakel waarin onder anderen Captain America, Iron Man, Thor en de Hulk te zien zijn, geeft genoeg materiaal voor een sterke actiegame. Voorlopig zit er niks anders op dan wachten op een aankondiging en wie weet mag je binnenkort aan de slag met The Avengers op je console of PC. Tot dan kun je controllerloos genieten van The Avengers in de bioscoopfilm of op Facebook.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch