Menu Premium

Kom vanavond naar de nachtrelease van Battlefield 1

Bas Boudewijn 20/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren kon je in onze Gamekings extra al zien dat Boris zich momenteel als een kluizenaar onderdompelt in Battlefield 1. De Eerste Wereldoorlog shooter van EA komt morgen uit op Xbox One, PlayStation 4 en PC en dat moet gevierd worden. Daarom kun jij vanavond nog die game ophalen tijdens de nachtrelease van Battlefield 1 bij Media Markt Arena.

Media Markt en Electronic Arts Inc. pakken de lancering van Battlefield 1 groots aan. Vanavond tussen 21:30 en 00:30 spelen 64 spelers Battlefield 1 met en tegen elkaar bij restaurant JinSo op de ArenA Boulevard in Amsterdam Zuid-Oost. Verschillende BN’ers, vloggers, topsporters en leden uit de Battlefield 1 community zullen het tegen elkaar opnemen.

Ook worden er vanavond toffe prijzen weggegeven zoals de collectors editie van de game, een epische en exclusieve Battlefield 1 art print, twee maal en Logitech headset en als klap op de vuurpijl ook nog eens kaarten voor Hardwell & Friends diezelfde nacht bij de buren in de Heineken Music Hall. Wat je hier voor moet doen? Heel simpel.. Kom naar de nachtopening want deze prijzen worden verloot tussen de bezoekers die in de rij staan voor de nachtopening. Daarnaast ga je sowieso naar huis met een vet Battlefield 1 shirt!

Mocht je die kaarten voor Hardwell nu niet winnen hoef je ook niet lang te treuren, want om 00:00 vannacht gaat Media Markt Arena open zodat jij direct jouw kopie van Battlefield 1 mee naar huis kunt nemen. Houd de social media van Gamekings in de gaten, want later vandaag maak jij ook nog eens kans op VIP-kaarten voor de Battlefield 1 nachtopening.

Ben jij van plan vanavond Battlefield 1 op te gaan halen bij de Arena? Laat het even weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch