Menu Premium

Kom vanavond gezellig langs bij Gamekings Studio Live!

Gamekings Redactie 14/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke week zetten we Hoog Catharijne op z’n kop met Gamekings Studio. In het weekend komen je favoriete Gamekings-presentatoren de tofste games spelen en kun je zelf ook aan de slag met de sloot aan titels en consoles die daar aangesloten staan. Op donderdag, én dus ook vandaag, komen indies van eigen bodem langs om te vertellen over hun games en de game-industrie. Je zou natuurlijk alles vanaf je luie stoel kunnen checken, maar wat is leuker dan er zelf bij aanwezig zijn? Pak de auto, bus, trein of fiets en kom vanavond gezellig langs bij Gamekings Studio Live!

Vandaag zitten Pascal, JJ en Dennis voor je klaar met een aantal toffe gasten om het eens uitgebreid over games te gaan hebben. Daar is Gamekings Studio dé uitgelezen plek voor, gezien jij daar ook met de allerlaatste titels aan de slag kunt. Heb je nog geen next-gen console in huis of twijfel je om ‘n bepaalde game in huis te halen? Kom langs in Hoog Catharijne te Utrecht en check ‘t voor jezelf. Het is nog gezellig ook, want voor en na Gamekings Studio Live kun je de gasten die op bezoek zijn, Dennis, JJ en Pascal, gewoon in het wild spotten. Perfecte kans voor effe een gezellig praatje of om dé vraag te stellen die al tijden brandt op je lippen. Voor een fotootje zijn de mannen ook altijd wel in!

Gamekings Studio is vandaag vanaf 16:00 geopend, dus je hebt nog even om je richting Hoog Catharijne te Utrecht te begeven. Gamekings Studio Live begint om 18:00 en in de tussentijd kun je ook nog eens meedoen met een mini-competitie 2014 FIFA World Cup Brazil. Laat maar zien dat jij de beste op het virtuele voetbalveld bent. Sta je al in de startblokken om te vertrekken? Tot vanmiddag bij Gamekings Studio Live!

Kom vanmiddag gezellig langs bij Gamekings Studio Live!

Kom vanmiddag gezellig langs bij Gamekings Studio Live!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch