Menu Premium

Kom stage lopen bij Gamekings / Blammo

Koos Mooten 08/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je op zoek naar een vette stage? Voor de periode 1 februari 2018 t/m 30 juli 2018 staan de volgende stagevacatures bij Blammo (Gamekings & Events) open:

Video/Content Productie stagiair(e)
Onze content productie stagiair(e)s houden zich voornamelijk bezig met camera, regie en montage, maar ook zaken als visual design, audio, belichting, fotografie, redactie en tekstschrijven komen langs.
We zoeken bij voorkeur 3e jaars HBO studenten van een creatieve opleiding (CMD, Interactieve Media, etc.). Goede MBO niveau 4 stagiair(e)s zijn ook welkom om te reageren.

Social Media Stagiair(e)
Hebben Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat geen geheimen voor je? Ben je in staat enigszins conceptueel na te denken over communicatie en heb je een actieve houding? Beheers je de Nederlandse taal uitstekend en kan je goed overweg met programma’s als Photoshop? Dan is dit de stage voor jou! We zoeken bij voorkeur een 3e jaars HBO of MBO-4 student(e).

Event Stagiair(e)
Blammo Events zoekt stagiaires die op HBO niveau denken en mee willen werken aan de productie van evenementen zoals Firstlook Festival en Firstlook Battlecon. Bij voorkeur doe je een opleiding in de richting Eventmanagement, Hotelschool, Marketing of Communicatie.

Techniek/studio management stagiair(e)
Bij deze stage werk je met de technici van Blammo. Je leert de schakeltechniek van livestreams en live opgenomen items en je helpt met het onderhoud van het office-netwerk en andere technische apparatuur. Ook hou je orde in ons digitale archief. Daarnaast heb je oog voor een opgeruimde werkomgeving en ondersteun je met office management taken. We zoeken bij voorkeur een MBO-4 student(e) met een AV-techniek/productie of office management opleiding.

Informatiemanagement / Archivistiek stagiair(e)
Je houdt je bezig met het digitaliseren van ons uitgebreide media-archief. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, bekijken en beheren van 15 jaar aan Gamekings historie. We zoeken bij voorkeur een derde- of vierdejaars HBO/WO student richting Informatiemanagement of Archivistiek.

Ben jij geïnteresseerd in één van de bovenstaande stagevacatures? Mail dan jouw CV, een motivatiebrief en (indien mogelijk) jouw portfolio naar stage@blammo.tv!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch