Menu Premium

Kojima’s Death Stranding komt in de zomer van 2020 naar PC

Lars Leeftink 28/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Death Stranding in het middelpunt van de belangstelling staat is wel zeker. De game zal vanaf 8 november speelbaar zijn op de PlayStation 4, maar PC-gamers zullen iets minder dan een jaar hoeven te wachten totdat zij met de game aan de slag kunnen. Ergens in de zomer van 2020 gaat volgens Kojima de game uitkomen op PC.

Geen PlayStation 4 exclusive dus

En het is zeker niet de eerste keer dat dit gebeurt. Want, Death Stranding is niet de eerste game die eerst als PlayStation 4 exclusive wordt aangekondigd en vervolgens later toch op PC uitkomt. Goed voorbeeld is de game Journey, die precies hetzelfde overkwam. Of dit een trend is valt natuurlijk te bezien, maar met Death Stranding gaat het in ieder geval gebeuren.

Kan iemand Death Stranding plaatsen?

Zo ja, laat het weten in de comments hieronder. Want er zijn behoorlijk veel mensen die zo dichtbij de release eigenlijk nog steeds niet precies weten wat ze moeten of kunnen verwachten. De game zou het begin moeten zijn van een nieuw genre, genaamd “strand-game”. Wat dit precies moet betekenen weet niemand, maar in de beelden die tot nu toe geopenbaard zijn is duidelijk te zien dat er veel mogelijk is in de game. Er zit een ogenschijnlijk pittig en emotioneel verhaal in, er zijn vijanden aanwezig en dus speelt ook combat een belangrijke rol. Daarnaast is ook overleven een groot onderdeel van de game. We weten dus wel wat, maar Death Stranding is en blijft toch een groot mysterie. Een mysterie die PC-gamers dus vanaf de zomer van 2020 ook kunnen gaan ontrafelen. Als deze gamers tot dat moment de spoilers weten te voorkomen, that is.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch