Menu Premium

Kojima toont tijdens Gamescom gameplay beelden Death Stranding

Lars Leeftink 20/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk zijn de eerste echte gameplay beelden daar! Death Stranding, de game waar Koos en veel andere mensen al een tijdje naar uitkijken, werd gisteren voor het eerste echt in beeld gebracht. Tijdens Gamescom werd er naast de gameplay beelden ook wat nieuwe informatie gegeven.

Wat houdt Death Stranding precies in?

Op die vraag zochten veel mensen nog antwoord. Gisterenavond kregen die mensen eindelijk de informatie waar ze al die tijd op hebben gewacht. De game zou het begin moeten zijn van een nieuw genre, genaamd “strand-game”. De wereld lijkt zo groot te zijn dat een open wereld zeker tot de mogelijkheden behoort. Zo’n beetje alles lijkt in deze game te zitten. De situatie omtrent de baby laat zien dat het verhaal wel eens behoorlijk diepgaand en emotioneel zou kunnen worden.

Het gaat namelijk om ghost baby’s die de main character van deze game, Sam, verzorgt alsof het zijn eigen baby’s zijn. De gameplay laat ook zien dat ontdekken, missies voltooien, creativiteit en jezelf onderhouden ook belangrijke onderdelen zijn van de game. Er kan zelfs geürineerd worden, waarbij het mannelijke geslachtsdeel niet zichtbaar is. Veel actie hebben we echter nog niet gezien, maar er zal ongetwijfeld wat combat in de game zitten.

Meer info en gameplay in Tokio

Jazeker. We zullen nog even moeten wachten op wat meer informatie en wat meer gameplay beelden. Tijdens de Tokio Game Show (12-15 september) zal Kojima nog meer beelden gaan vrijgeven en zal er ook meer informatie boven water komen. Informatie waar iedereen toch wel op zit te wachten. Death Stranding zal gereleased worden op 8 november 2019 op de PS4. Tot die tijd zullen we het echter moeten doen met de informatie die we nu hebben.

Kijken jullie na het zien van de beelden nog meer uit naar Death Stranding? Wat denken jullie dat het nieuwe genre precies gaat inhouden? Gaat dit weer een geslaagde PS4-exlusive worden? Laat het weten in de comments hieronder!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch