Menu Premium

Kojima snapt niet waarom er zombies zitten in Metal Gear Survive

Roy de Keijzer 19/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de Tokyo Game Show 2016 heeft Kojima, de vader van de Metal Gear-serie, een presentatie gegeven van zijn nieuwe project Death Stranding, die wereldwijd in de gaten word gehouden. Wat Death Stranding precies gaat inhouden, is vooralsnog lekker mysterieus. Hiernaast heeft Kojima uitspraken gedaan over de game Metal Gear Survive. Metal Gear Survive is de nieuwe game van Konami die controversieel genoeg vol zit met zombies, waarvan je hier de trailer kunt terugzien.

Tijdens dit optreden kreeg de pers de kans om Kojima een paar vragen te stellen, zo ook over de nieuwe game Metal Gear Survive. Kojima is vertrokken bij uitgever Konami en heeft zijn eigen studio opgericht. Konami is echter nog eigenaar van de franchise.

Hideo Kojima laat weten dat hij totaal niets te maken heeft gehad met het ontwerp van deze aankomende game en neemt daarmee volledige afstand van het project tijdens de Tokyo Game Show 2016. “De Metal Gear-games gaan over politieke fictie en spionage, dus waarom voegen ze dan zombies toe?”, aldus Kojima over de gameplay van Metal Gear Survive.  “Als ik aan deze game had meegewerkt, dan hadden er wel Mechs ingezeten.” Metal Gear Survive komt in 2017 uit voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

Zijn jullie het eens met Kojima? Of ga jij toch gewoon de nieuwe Metal Gear straks uitproberen? Laat het weten in de comments!

Bron: IGN

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch