Menu Premium
Loading...

Knokken in stijl met Lee Chaolan in nieuwe Tekken 7 trailer

Mark Hoogland 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten inmiddels al een flinke poos te wachten tot de fighting game Tekken 7 eindelijk onze contreien komt verrijken. Tot het zover is worden we warm gemaakt met zo nu en dan een snippet beeldmateriaal, en vandaag is het de beurt aan Lee Chaolon. Bewonder z’n stijlvolle moves in deze nieuwe Tekken 7 trailer.

Lee Chaolon doet al mee vanaf de allereerste Tekken, en is dankzij zijn arrogante houding en stijlvolle garderobe een favoriet karakter onder de fans. Zijn alter-ego Violet ontstond in het vierde deel van de serie; na te zijn verbannen uit de Mishima-clan deed Chaolan onder deze schuilnaam mee aan het King of Iron Fist Tournament.

Naast de onthulling van deze ‘nieuwe’ vechter, deed Bandai Namco deze Gamescom ook één en ander uit de doeken over het verhaal van Tekken 7. Zo zijn er verscheidene uren gameplay in deze Story Mode, die voornamelijk de Mishima Zaibatsu-clan volgt. Er zijn echter ook andere, gaandeweg vrij te spelen subplots te volgen, waarin je met andere karakters uit de franchise speelt.

Tekken 7 wordt begin 2017 voor onze markt verwacht en zal verschijnen voor Xbox One, PlayStation en PC. Zit jij met smart te wachten op deze fighter? Drop je enthousiasme (of afwezigheid daarvan) in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch