Menu Premium
Loading...

Kneiterdikke actie te zien in de Battlefield 1 gameplay trailer

Rik Koning 12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vergeet al dat andere onnozele nieuws, EA heeft zojuist de volgende Battlefield 1 trailer laten zien! Bijna een maand na de bejubelde reveal van Battlefield 1, was het natuurlijk te verwachten dat we deze E3 meer van deze shooter gingen zien. EA had tijdens haar E3-persconferentie met deze trailer duidelijk het beste voor het laatst bewaard. Ga er dus goed voor zitten, want er is kneiterdikke actie te zien in de Battlefield 1 gameplay trailer!

Na de enigszins tegenvallende Battlefield Hardline en Star Wars Battlefront gaat EA met deze game een volledig nieuwe richting op. Battlefield 1 speelt zich af in de Eerste Wereldoorlog en moet de liefhebbers van de eerdere Battlefield-games samenbrengen met de fans van de moderne oorlogsvoering in Battlefield 2, 3 en 4. De game zal een krankzinnige mix bevatten van zwaarden, paarden, de eerste modellen tanks en noem het maar op!

In de trailer is een mix van CGI en in-game beelden te zien. Naast oneindige vette actie en destructie, laat de trailer ook de zogenaamde Ultimate voertuigen zien, zoals een gigantische zeppelin. Mocht je na het zien van deze beelden nog niet genoeg hebben van Battlefield 1, dan kun je op het moment van schrijven via onze livestream ware in-game beelden zien met EA’s live 64-speler multiplayer-stream. Mocht je dit pas later lezen, dan kun je de beelden natuurlijk terugkijken via ons Twitch-kanaal.

Battlefield 1 komt op 21 oktober naar de PC, PlayStation 4 en de Xbox One! Kijk jij uit naar een groots strijdveld dat zich afspeelt in The Great War? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch