Menu Premium
Loading...

Knallen en puzzelen in de Breach-modus van Deus Ex: Mankind Divided

Rik Koning 08/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deus Ex staat onder de echte gamefanaten bekend als een soort cult-titel. Alhoewel het origineel relatief weinig verkocht werd, kreeg het gigantisch goede reviews van de pers en belandde het regelmatig in lijstjes van de beste games ooit. Later dit jaar komt het nieuwste deel – genaamd Deus Ex: Mankind Divided – uit en vandaag werd bekend dat spelers kunnen gaan knallen en puzzelen in de zogenaamde Breach-modus.

In de zeer uitgebreide trailer boven dit artikel kun al een voorproefje krijgen van de Breach-modus, maar dat had je natuurlijk allang door. Breach bevat een totaal eigen art-stijl en zeer arcade gameplay, waarin spelers computers moeten hacken in een aantal van de best-beveiligde servers ter wereld. Tijdens het spelen kun je experience, credits en zogenaamde booster packs vrijspelen, die je nodig hebt om de moeilijkere delen van de game uit te spelen. De game-modus is een zogenaamde “live game mode”, wat betekent dat er regelmatig nieuwe challenges en features uit zullen komen om de game fris te houden.

Mankind Divided wordt het vierde deel in de serie. Na het origineel in 2000 kwamen er een prequel en twee sequels uit. De eerste twee daarvan werden net als het origineel erg goed ontvangen, maar met Deus Ex: The Fall maakte de franchise letterlijk een diepe val mee. Terwijl met name de iOS-versie van de game een aantal goede waarderingen kreeg, werd vooral de PC-versie door velen volledig afgebrand. De game bevatte bijvoorbeeld bugs die crashes veroorzaakte en ongemakkelijker controls volgens veel spelers.

Deus Ex: Mankind Divided komt 23 augustus naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game komt uiteraard uit met de Breach-modus. Word jij hier enthousiast van of ga je deze game links laten liggen? Deel je mening in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch