Menu Premium

Knal je kerst door met deze festiviteiten in Battlefield 1

Tim Koelen 22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zelfs tijdens kerst is er plek voor oorlog, want ook tijdens deze periode zijn er genoeg festiviteiten in Battlefield 1 om de laatste dagen van 2016 mee door te komen. Eerder kondigde DICE al aan dat de Fransen binnenkort hun introductie zullen maken in de game. Daar kan je hier meer over lezen.

Alhoewel er over de Eerste Wereld Oorlog genoeg verhalen bekend zijn van voetballende en kerstliederen zingende Duiters en Fransen tijdens de “Christmas Truce”, kan je in de game wel gewoon keihard doorgaan met het vergallen van andermans kerst in Battlefield 1. Overigens laat DICE deze wapenstilstand niet stilletjes voorbij gaan, want wie nu inlogt op Battlefield 1 ontvang een speciale Holiday Truce medaille.

Daarnaast is er een nieuwe modus toegevoegd aan de game, namelijk ‘Blind Delivery’. Deze modus is een variatie op de al bestaande War Pigeons-modus, alleen is de minimap verdwenen en mag je alleen gebruik maken van handwapens en explosieven.

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om vehicle-skins te verkrijgen in de battlepacks. De battlepacks zullen nu dus mogelijk twee nieuwe skins voor de tank bevatten. Als je vanaf morgen of vóór 29 december Battlefield 1 aanslingerd, dan krijg je één battlepack gratis. Heb je een Premium-membership? Dan krijg je twee extra superior battlepacks voor nop.

Duik jij weer in Battlefield 1 of ben je al een tijdje uitgekeken op de laatste shooter van DICE? We horen het graag van je in de comments!

 

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch