Menu Premium
Loading...

Knack Gamescom 2013 Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen de PlayStation 4 onthuld werd, afgelopen februari, moesten daar natuurlijk ook nieuwe titels bij getoond worden. Tussen alle gewelddadige en kogelrijke games door liet Sony ons ook kennismaken met een kindvriendelijke titel: Knack. Ondanks dat de game kindvriendelijk is, is het de bedoeling dat iedereen de game tof gaat vinden. We krijgen meer te zien van de kleurrijke wereld waarin we op de PlayStation 4 aan de gan kunnen in de Knack Gamescom 2013 Trailer.

Ondanks dat het er niet keihard vanaf straalt, laat Knack ook zien wat de PlayStation 4 op technisch vlak allemaal kan. De Knack-robots bestaan namelijk allemaal uit kleine, verschillende onderdelen. De bewegingen hiervan moeten allemaal apart berekend worden, waardoor het een redelijke rekenkracht nodig heeft om het vloeiend te laten lopen. Als er iets belachelijk hinderlijk is, zijn het animaties die hakkelig zijn, dus kost het wel wat moeite om dat voor elkaar te krijgen. Eerlijk is eerlijk, op grafisch vlak is de game ook wel heel mooi. Niet in realistisch opzicht, maar wel wat er allemaal van het scherm afspat.

Door Sony wordt Knack beschreven als een game welke elementen van Crash Bandicoot, Katamari Damacy en God of War combineert. Crash Bandicoot komt van de hand van onder andere Mark Cerny, waar ook Knack mede door geproduceerd is. Het is dan ook niet meer dan logisch dat iets dat uit eenzelfde creatief komt overeenkomsten heeft. Gisteren hebben we dan eindelijk vernomen wanneer de PlayStation 4 in Nederland te krijgen is, namelijk 29 november. Dit is ook de dag wanneer Knack beschikbaar is voor de console.

Knack Gamescom 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch