Menu Premium
Loading...

Knack Announce Trailer

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van de makers van LocoRoco en Puppeteer komt de nieuwe game Knack. Op de Sony PlayStation 4 persconferentie werd hij voor het eerst aangekondigd en jij kunt nu de eerste beelden zien in deze Knack Announce Trailer.

In de wereld van Knack is er een oorlog uitgebroken tussen de mensen en de goblins. De mensheid moet zich verdedigen en stelt daarom een team samen om de bedreiging te neutraliseren. Het team word gevormd door onder andere een avonturier en een militair, daarnaast biedt ook een professor zijn hulp aan. Hij voegt het laatste lid van het team toe, namelijk zijn grootste uitvinding ooit, alhoewel je dat niet te letterlijk moet nemen. Of toch wel?

In Knack speel je een robot genaamd Knack die de mensheid moet redden van de goblins. Knack is een kleine robot die niet heel strijdvaardig lijkt te zijn, echter hij kan door extra onderdelen aan te trekken supersnel groeien waardoor hij de strijd aan kan gaan met de goblins. Daarnaast kan hij nog kleiner worden dan hij is door al zijn onderdelen te verliezen en zich onzichtbaar voort te bewegen. Noodzakelijk voor zijn bestaan is zijn hart, hierdoor leeft hij en hiermee trekt hij extra onderdelen aan zodat hij kan groeien.

Laat het weten in de comments wat jij vindt van de eerste beelden van Knack en of je hem wil hebben zodra hij uitkomt. Waarschijnlijk zal de game verschijnen tegelijk met de PlayStation 4, alleen is er nog geen releasedatum aangekondigd, maar tot die tijd kun je je erop voorbereiden met deze Knack Announce Trailer.

Knack Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch