Menu Premium

Kirby and the Rainbow Paintbrush verschijnt op 8 mei

Karim Shehata 11/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 van 2014 werd Kirby and the Rainbow Paintbrush aangekondigd. Hierdoor komt onze roze vriend dus richting de Wii U met een nieuwe game. In een Nintendo Direct kondigde Nintendo echter aan dat we op de game moesten wachten tot de tweede helft van 2015 op deze game, maar vandaag zijn we op een ware verrassing getrakteerd. Kirby and the Rainbow Paintbrush verschijnt namelijk al op 8 mei!

Hierdoor verschijnt de nieuwe Kirby-game dus nog in de eerste helft van 2015. De fans van onze geliefde roze vriend kunnen vandaag een gat in de lucht springen, want over minder dan twee maanden kan er al flink gespeeld worden met Kirby and the Rainbow Paintbrush op de Wii U.

Het wachten op deze game valt uiteindelijk flink mee, want bij de fans van Kirby moet het pijn hebben gedaan dat Kirby and the Rainbow Paintbrush in Noord-Amerika al uit is sinds februari. Kirby and the Rainbow Curse, de naam van Kirby and the Rainbow Paintbrush in Noord-Amerika, was zelfs nog een maand eerder beschikbaar in Japan. Nu kunnen we in Europa gelukkig ook binnenkort aan de slag met deze Kirby-game, zoals gezegd vanaf 8 mei.

Bron: Nintendo Nederland

Kirby and the Rainbow Paintbrush verschijnt op 8 mei

Kirby and the Rainbow Paintbrush verschijnt op 8 mei

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch