Menu Premium

Kingdom Hearts III is aangekondigd voor de PlayStation 4

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je zo naar de titel van dit bericht kijkt zul je het niet verwachten, maar de Kingdom Hearts franchise kent ondertussen al negen titels. Daar wordt nummer tien nu aan toegevoegd, nu Kingdom Hearts III is aangekondigd voor de PlayStation 4.

Japanse ontwikkelaars lijken plezier te beleven in het niet chronologisch uitbrengen van nieuwe titels in franchises. Waar we dit ook sterk terugzien in bijvoorbeeld de Final Fantasy-serie, heeft Square Enix ook met hun Kingdom Hearts franchise er een handje van. Hardcore fans van de mix tussen Final Fantasy en Disney weten het vast heel goed, maar voor de gemiddelde gamer is er geen touw aan vast te knopen.

Geeft helemaal niets, want naast het verhaal houden de games zich overeind met gameplay die ook door andere mensen dan hardcore fans gewaardeerd wordt. Square Enix liet tijdens de persconferentie van Sony weten dat het avontuur van Kingdom Hearts voortgezet kan worden op de PlayStation 4, in de vorm van Kingdom Hearts 3. Alle consoleversies van de Kingdom Hearts games zijn altijd al exclusief voor PlayStation (2 en 3) geweest, dus we kunnen aannemen dat dit ook met Kingdom Hearts 3 het geval gaat zijn. Het is sowieso goed nieuws dat het avontuur van Sora en Mickey Mouse voortgezet kan worden.

Ben jij groot fan van de Kingdom Hearts serie? Zou deel 3 voor jou een reden zijn om een PlayStation 4 te kopen?

Kingdom Hearts III is aangekondigd voor de PlayStation 4

Kingdom Hearts III is aangekondigd voor de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch