Menu Premium
Loading...

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue heeft een vette pre-E3 trailer gekregen

Bas Boudewijn 08/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna tijd voor de E3, dat weten we allemaal, maar voordat de grote partijen ons zullen bombarderen met gelikte trailers en sick nieuws, pakken games als Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue nu even onze aandacht met een modervette pre-E3 trailer! Kijk hem hierboven en ontdek wat je vanaf december allemaal kunt verwachten op jouw PlayStation 4.

Kingdom Hearts is al ruim twaalf jaar een van Square Enix’ grootste franchises. De serie heeft de afgelopen jaren talloze games en remakes gekend, waarin je met personages uit de werelden van Final Fantasy en Walt Disney allerlei epische avonturen kon beleven. In Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue volg je het verhaal van Aqua, een van de originele Keyblade Wielders.

De trailer laat zien dat Aqua het opneemt tegen ‘The Heartless’, zwarte monsters met gele ogen. Ook zie je in de bijna drie minuut durende video een deel van het verhaal van Kingdom Hearts X, Back Cover. In Back Cover beleef je het verhaal van de personages 100 jaar voor de evenementen binnen de Kingdom Hearts-serie. Het verhaal speelt zich dus af voor de Keyblade War en sluit zich aan op Kingdom Hearts 3, welke overigens nog altijd geen officiële releasedatum heeft. Allemaal lekkermakertjes dus voor het echte werk.

Op dit échte werk moeten we voorlopig nog wel even wachten, aangezien de trailer aangeeft dat Square Enix pas aankomende winter nieuwe aankondigingen zal doen over Kingdom Hearts 3. Dit betekent ook dat de game niet te zien zal zijn op de E3 aankomende week.

Kun jij niet wachten om in het Kingdom Hearts-universum te duiken? En met welk van de verhalen denk jij je vanaf december het meest te gaan vermaken? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch