Menu Premium

Kinect-besturing dashboard niet mogelijk met New Xbox One Experience

Karen Koch 10/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vond jij het altijd wel grappig om al zwaaiend door je Xbox One menu’s heen te scrollen? Dan is er slecht nieuws, want met de nieuwe update voor de console van Microsoft zal de Kinect-besturing van het dashboard helemaal wegvallen.

De New Xbox One Experience-update zorgt er dus voor dat niemand meer met gebaren door de menu’s heen kan. Hier is voor gekozen omdat slechts een klein deel van de gamers gebruik maakte van deze functie. De mensen bij Microsoft kijken bij elke update kritisch naar alle functionaliteiten en of deze nog wel een plekje verdienen in hun systeem. In het geval van de Kinect-besturing kwamen ze simpelweg tot de conclusie dat ze geen tijd en mankracht meer wilden besteden aan het onderhouden ervan.

Het wegvallen van Kinect-besturing op je dashboard betekent niet dat je Kinect nu nutteloos is: andere software blijft gewoon de motion tracker van Microsoft ondersteunen. Daarnaast kan je ook nog altijd door middel van je stem door je dashboard kunnen navigeren.

Vanaf de 12e gaat de New Xbox One Experience-update live en zal je dus geen gebruik meer kunnen maken van Kinect-besturing op je dashboard. Microsoft geeft wel aan dat ze blijven luisteren naar de community, als mensen deze functionaliteit terug willen, moeten ze dat dus duidelijk aangeven. Ga jij de Kinect-besturing van je dashboard missen?

Bron: Videogamer

Kinect-besturing dashboard niet mogelijk met New Xbox One Experience

Kinect-besturing dashboard niet mogelijk met New Xbox One Experience

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch