Menu Premium

Killzone Shadowfall is aangekondigd voor de PlayStation 4

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Guerilla mag een nieuw PlayStation tijdperk inluiden. Killzone Shadowfall is aangekondigd voor de PlayStation 4 met een lekkere trailer.

Op Killzone Mercenary voor de PS Vita na was het de laatste tijd nogal stil op het Killzone front. Nu is de stilte doorbroken en heeft Neerlands gaming trots, Guerilla Games, de prestigieuze taak om ons de overtuigen van de grafische kracht van de PlayStation 4. Killzone Shadowfall is aangekondigd met een lekker sappige trailer on the side.

Vanuit een vliegtuig zien we in first-person view een prachtig gedetailleerde stad vanaf grote hoogte. Vervolgens landen we op een platform waar we worden begroet door een groepje nogal next-gen ogende npc’s. Ik vraag me af of het wederom een geprerenderde CGI trailer is, zoals destijds met Killzone 2 het geval was. Maar de animaties van de characters om de hoofdpersoon heen verraden, hoewel knap gedetailleerd, dat het in game en ogenschijnlijk real-time is.

De actie begint wanneer een Assassin’s Creed achtige Helghast soldaat een van de personen op een plein liquideert waarna hij zich op jou stort. Met een welgeplaatste messteek weet je jezelf te redden. Wat volgt is Killzone zoals we het kennen met uitzondering van de stealth actie die wederom niet zou misstaan in Assasin’s Creed. Je springt geheel in stealthy finesse van een richel bovenop een Helghast soldaat en maakt deze met een mes onschadelijk.

Het valt op dat de graphics gelikt zijn. De vuur effecten zien er realistisch uit en de omgevingen zijn ziek gedetailleerd. Nu is het nog wachten op een releasedate.

Killzone Shadowfall is aangekondigd voor de PlayStation 4

Killzone Shadowfall is aangekondigd voor de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch