Menu Premium
Loading...

Killzone Shadow Fall Launch Trailer

Gamekings Redactie 12/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Killzone-serie is al sinds jaar en dag de trots van Nederlandse bodem in de gamewereld. Het Amsterdamse Guerilla Games waant zich al een flink tijdje op de markt om het Nederlandse plekje veilig te stellen met hun vlaggenschepen aan games. Natuurlijk zie je het beste van wat dit Nederlandse bedrijf produceert in de Killzone Shadow Fall Launch Trailer. Check hem snel!

Guerrilla Games gaat al sinds de oprichting, in het jaar 2000, goed samen met Sony. Zo is alleen hun allereerste game, namelijk Shellshock: Nam ’67, ook op andere platformen uitgekomen. Toen Killzone in 2004 exclusief voor de PlayStation 2 uitkwam, was er een hecht en lang samenwerkingsverband tussen Guerrilla en Sony geboren. Niet alleen is Guerrilla er zeer trots op het zo goed te doen bij Sony, ook het Japanse bedrijf zelf is erg blij met de Nederlandse inbreng. Dat is erg goed te zien aan alle PlayStation-evenementen die er in de afgelopen jaren zijn geweest. Zo zijn tot nu toe alle Killzone-games aangekondigd in een spectaculaire show op een groots PlayStation-evenement. Neem als voorbeeld de aankondiging van Killzone Shadow Fall. Deze werd op de PlayStation Meeting in februari 2013 aangekondigd. Dit was ook het evenement waarin Sony officieel de PlayStation 4 aankondigde. Kortom: zowel Killzone Shadow Fall als de PlayStation 4 liften op elkaars aanzien mee.

Killzone Shadow Fall zal op dezelfde dag als de PlayStation 4 zelf in de winkels komen te liggen. Dan zullen we zien of dit pareltje van Nederlandse bodem daadwerkelijk echt zo goed is als dat Guerilla games ons al die tijd voor heeft gehouden. Voor een goed voorproefje check je natuurlijk de Killzone Shadow Fall Launch Trailer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch