Menu Premium
Loading...

Killzone Shadow Fall Developing the Story Video

Gamekings Redactie 05/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de lanceringsperiode van de Xbox One en PlayStation 4 komen veel first-person shooters uit. Zo hebben we Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts en natuurlijk Killzone Shadow Fall. De PlayStation 4-exclusieve titel van de Amsterdamse ontwikkelaar Guerrilla Games wordt goed ontvangen en ligt bij veel gamers naast hun kersverse console. In de Killzone Shadow Fall Developing the Story Video wordt door Guerrilla Games uitgelegd hoe het verhaal van de game tot stand is gekomen in het ontwikkelproces.

Je hebt kort de bocht gezien drie soorten first-person shooter-liefhebbers: de eerste gaat keihard aan de slag met de multiplayer, de tweede speelt eerst de singleplayer en de derde doet het ‘t liefst allebei. Voor de laatste twee partijen moet er dan ook wel een interessant verhaal zijn om je een weg door de singleplayer-modus te schieten. Bij ontwikkelaar Guerrilla Games hebben ze hard hun best gedaan om ervoor te zorgen dat je de strijd tussen de Helghast en de Vektans wilt meemaken, die in Killzone Shadow Fall noodgedwongen in dezelfde stad moeten leven. Dat zou in volle vriendschappelijkheid moeten gaan, maar niets is minder waar.

Om helemaal te weten wat er speelt tussen de twee partijen moet je natuurlijk de game zelf spelen, maar mocht je dat al uitgebreid gedaan hebben of keihard van plan zijn is het sowieso interessant om de Killzone Shadow Fall Developing the Story Video te checken. Er gaat ontzettend veel tijd zitten in het ontwikkelen van een verhaal, waar we nu het eindresultaat van kunnen zien in op de PlayStation 4. Bewonder het en neem een kijkje in de keuken van Guerrilla Games.
Killzone Shadow Fall Developing the Story Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch